Clicky

 
Transport Online - Automobilist bedreigt vrachtwagenchauffeur met kettingslot na aanrijding

Automobilist bedreigt vrachtwagenchauffeur met kettingslot na aanrijding

Automobilist bedreigt vrachtwagenchauffeur met kettingslot na aanrijding
16-07-2020 14:10 | Criminaliteit | auteur Redactie

HULST - Op de rotonde aan de Oceanië in Hulst gebeurde woensdagmiddag rond 17.10 uur een aanrijding tussen een vrachtwagen met oplegger en een personenauto. De bestuurder van de personenauto is aangehouden omdat hij er van verdacht wordt de vrachtwagenchauffeur te hebben bedreigd met een kettingslot.

Een politieman, die even na de aanrijding ter plaatse kwam, zag de automobilist staan met de ketting in zijn hand. De agent sommeerde de man direct om zijn wapen weg te doen. Na een interventie van een familielid van de verdachte werd de ketting opgeborgen. De automobilist kon worden aangehouden en is overgebracht naar een politiecellencomplex.

Beide voertuigen kwamen op de rotonde met elkaar in aanrijding. De automobilist botste tegen de achterkant van de vrachtwagen aan. Beide bestuurders stapten uit en er ontstond een ruzie. De verdachte, een 30-jarige man uit Sint Jansteen, is in het politiecellencomplex verhoord. Na het afleggen van zijn verklaring is de man weer in vrijheid gesteld. De vrachtwagenchauffeur, een 20-jarige man uit Kloosterzande, heeft aangifte gedaan van de bedreiging. Het kettingslot is door de politie in beslag genomen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,104
Diesel1,724

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions