Clicky


XPO Logistics wint contract voor de bouw van een warehouse en distributienetwerk voor Greene King

XPO Logistics wint contract voor de bouw van een warehouse en distributienetwerk voor Greene King
15-07-2020 16:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NORTHAMPTON - XPO Logistics, een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport- en logistieke oplossingen, is door Greene King plc geselecteerd voor het beheer van dedicated warehousing en distributie voor het secundaire drankenkanaal van Greene King. XPO zal innovatieve logistieke diensten leveren vanuit vijf opslagplaatsen voor de distributie naar retailcafés en restaurants, waaronder Pub Partner-onafhankelijke licentiehouders en klanten uit de horeca.

Greene King, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, heeft een rijke geschiedenis van het brouwen van bekroonde bieren en toonaangevende pubmerken gedurende 220 jaar. De specifieke locaties van XPO in Northampton, Tilbury, Avonmouth en Peterlee zullen de huidige distributie-infrastructuur van Greene King aanvullen. De overeenkomst op lange termijn zal de strategische en milieudoelstellingen van Greene King ondersteunen met een duurzame, technologiegedreven supply chain-oplossing.

Preston, Greene King Brewing and Brands operations director, zei: "Na een aanbestedingsprocedure hebben we besloten om XPO Logistics als een van onze distributiepartners te benoemen. We zijn blij XPO te mogen verwelkomen, omdat ze de inzet van onze interne distributieteams delen in het leveren van de uitstekende dagelijkse service die onze pubs en horecaklanten van ons weten te verwachten".

Gavin Williams, managing director, supply chain - UK en Ierland, XPO Logistics, zei: "Ons team is verheugd om samen te werken met Greene King om hun distributie- en transportnetwerk uit te breiden. We hebben een dynamische oplossing ontwikkeld die zich aanpast aan de veranderende trends en behoeften van de klant via ons 150-tal sterk operationeel serviceteam.