Clicky

 
Transport Online - Rechterrijstrook Suurhoffbrug en toerit 9 van A15 afgesloten

Rechterrijstrook Suurhoffbrug en toerit 9 van A15 afgesloten

Rechterrijstrook Suurhoffbrug en toerit 9 van A15 afgesloten
14-07-2020 11:01 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

ROTTERDAM - Rijkswaterstaat sluit vanaf maandagavond 13 juli 2020 20.00 uur de rechterrijstrook van de Suurhoffbrug inclusief toerit 9 van de snelweg A15 vanuit Rotterdam in de richting van de Maasvlakte.

De strook wordt in afwachting van een reparatie aan het asfalt van de Suurhoffbrug afgesloten voor al het verkeer. De andere rijstrook blijft beschikbaar tot de reparatie gedaan wordt. De reparatiewerkzaamheden vinden naar verwachting plaats in de nacht van vrijdag 17 juli op zaterdag 18 juli 2020. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van circa 5 tot 10 minuten in de spits.

Omleidingsroute Suurhoffbrug A15

In de nacht van vrijdag op zaterdag, als de brug wordt afgesloten in verband met de reparatie, wordt het verkeer omgeleid. Verkeer vanuit Rotterdam richting Oostvoorne en de Maasvlakte wordt omgeleid via de snelweg A15 en de autowegen N57, N218 en N15.

Vervanging en renovatie infrastructuur

Rijkswaterstaat heeft de komende jaren een forse opgave voor vervanging en renovatie van de bestaande infrastructuur. De Suurhoffbrug is 1 van de 13 bruggen in Zuid-Holland die aangepakt worden. Veel bruggen en tunnels stammen uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw en zijn aan groot onderhoud of vervanging toe. Door renovatie of vervanging zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig doorstroomt. Ook in de toekomst.

Veiligheid bij werkzaamheden voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,123
Diesel1,793

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats