Transport Online - DHG en PATRIZIA verhuren SMARTLOG Rotterdam 1 DC3 aan Hellmann

DHG en PATRIZIA verhuren SMARTLOG Rotterdam 1 DC3 aan Hellmann

DHG en PATRIZIA verhuren SMARTLOG Rotterdam 1 DC3 aan Hellmann
14-07-2020 09:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - DHG en PATRIZIA hebben in een gezamenlijke inspanning overeenstemming bereikt met Hellmann Worldwide Logistics B.V. over de huur van SMARTLOG Rotterdam 1 DC3 ter grootte van 7.642 m2.

DHG ontwikkelde SMARTLOG Rotterdam 1 op het voormalige terrein ‘De Beer’ in Rotterdam Europoort. Hier werden vijf distributiecentra op risico gerealiseerd met een totale oppervlakte van circa 30.000 m2. Begin 2019 verkocht DHG SMARTLOG Rotterdam 1 als onderdeel van de LogChainOne aan PATRIZIA. DC3 was in gebruik door Tigers, maar kwam beschikbaar na de verhuizing van Tigers naar DHG SMARTLOG Ridderkerk. Hellmann en Patrizia tekenen nu een nieuwe 5 jarige huurovereenkomst voor het volledige DC3, dat bestaat uit 6.663 m2 warehouse, 577 m2 mezzanine en 402 m2 kantoor.

Hellmann

Hellmann Worldwide Logistics is een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 16.000 werknemers wereldwijd. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Hellmann luchtvrachten, zeevrachten, wegvervoer en Contract Logistics. Hellmann huurt sinds begin 2019 reeds het naastgelegen Smartlog DC2. Met deze uitbreiding verstevigt Hellmann haar positie in de Rotterdamse Europoort.

SMARTLOG

SMARTLOG Rotterdam 1 is strategisch gelegen in Rotterdam Europoort: in de Rotterdamse haven, nabij Distripark Botlek en centraal gelegen tussen de voormalige ECT Home Terminal en de Delta Terminal. De naastgelegen rijksweg A15 biedt een snelle aansluiting op de rijksweg A4 (Amsterdam) en de A16 (Moerdijk – Antwerpen). Smartlog Rotterdam 1 is volledig verhuurd.

DHG ontwikkelt Smartlog distributiecentra op logistieke hotspots in heel Nederland. In Rotterdam worden op dit moment Smartlog 3 t/m 6 gebouwd. In totaal betreft dit circa 100.000 m2 aan warehouse ruimte met unieke Barge-aansluitingen in de Rotterdamse Waalhaven. Deze Smartlogs zijn nog beschikbaar voor de verhuur.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,678
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions