Transport Online - Zoektocht naar lichaam Naya Rivera kan nog dagen duren

Zoektocht naar lichaam Naya Rivera kan nog dagen duren

Zoektocht naar lichaam Naya Rivera kan nog dagen duren
11-07-2020 12:23 | Showbizz | auteur ANP

De zoektocht naar het lichaam van de vermiste actrice Naya Rivera gaat, bijna drie dagen nadat ze verdween, onverminderd verder. Dat heeft de plaatselijke politiechef vrijdag tijdens een persconferentie gezegd.

De politie gaat ervan uit dat Rivera, bekend van haar rol in Glee, niet meer leeft. De autoriteiten focussen zich vooral op de noord- en oostkant van Lake Piru, het meer waar Rivera woensdagmiddag voor het laatst is gezien. Vrijdag waren er zo'n veertig mensen in touw om haar lichaam op te sporen. Dat gebeurt onder meer met sonarapparatuur en duikteams.

Volgens Eric Buschow van de Ventura County Sheriff's Office is de zoektocht niet alleen moeilijk vanwege de grootte van het meer maar ook omdat het zicht onder water slecht is. Lake Piru, zo'n 90 kilometer ten noordwesten van Los Angeles, is op sommige plekken bijna 40 meter diep en ruim 3 kilometer lang.

"We kunnen niet voorspellen wanneer ze wordt gevonden", zei Buschow. "Dat kan over een uur zijn maar ook pas over enkele dagen. Het is niet te voorspellen."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions