Transport Online - Oil & Vinegar kiest voor DSV als haar nieuwe logistieke partner

Oil & Vinegar kiest voor DSV als haar nieuwe logistieke partner

Oil & Vinegar kiest voor DSV als haar nieuwe logistieke partner
10-07-2020 09:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VENLO - Oil & Vinegar kiest voor DSV als haar nieuwe logistieke partner voor de opslag, orderafhandeling en distributie van zowel haar B2C website orders als ook de winkelbevoorrading voor haar filialen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en enkele niet-Europese landen.

Uit het brede aanbod van logistieke dienstverlening van DSV kiest Oil & Vinegar zeer bewust voor DSV Multi-Channel Fulfilment voor de orderafhandeling én de special services van DSV Road voor de winkelbevoorrading en het transport vanuit de verschillende leveranciers van Oil & Vinegar. Met deze overstap van gecombineerde warehousing, fulfilment en distributie wordt de basis gelegd voor de ambities voor verdere groei en optimale klantbeleving van Oil & Vinegar. De implementatie in deze is inmiddels gestart.

Aan het besluit lag een gedegen, veelomvattende en nauwkeurige selectieprocedure ten grondslag. Sjaak Mark, Algemeen Directeur van Oil & Vinegar, omschrijft het als volgt: “Bij de start van dit proces hebben wij de nodige criteria vastgesteld waarop we de toekomstige logistieke partner konden beoordelen. Voor ons is het belangrijk dat wij een samenwerking aangaan met één partner, die ons op logistiek gebied volledig kan ontzorgen. We zijn zeer tevreden met onze keuze voor DSV, waarbij zij op alle criteria uitstekend naar voren kwamen en kijken uit naar de samenwerking.”

Namens DSV in Nederland is Peter van der Maas, Executive Vice President van DSV Solutions, enorm tevreden over de integrale samenwerking binnen DSV: “Het totaal ontzorgen van Oil & Vinegar met B2C en B2B orderafhandeling binnen alle piekmomenten in combinatie met de specialistische kennis van onze collega’s van DSV Road aangaande wegtransport maakt dit tot een voorbeeldcombinatie binnen onze totale dienstverlening in Nederland. Wij voelen ons dan ook bevoorrecht dat we onze diensten mogen leveren aan Oil & Vinegar.”

Oil & Vinegar is een succesvolle franchiseformule, geboren uit passie voor lekker eten en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Gestart in Nederland in 1999 is Oil & Vinegar inmiddels uitgegroeid tot een internationale winkelketen met circa 100 winkels in 10 landen, waarvan 35 in Nederland en België. Oil & Vinegar winkels zijn te vinden in de binnenstad van grotere steden (100.000+ in- en omwonenden) en in grotere winkelcentra die sterk op “fun shopping” zijn gericht en een breed publiek trekken. De onderneming (Assisi BV) zetelt in Oosterhout, Nederland.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,677
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions