Transport Online - Nieuwe Volvo FM 6x2 sproeiwagen voor Latexfalt B.V.

Nieuwe Volvo FM 6x2 sproeiwagen voor Latexfalt B.V.

Nieuwe Volvo FM 6x2 sproeiwagen voor Latexfalt B.V.
09-07-2020 13:27 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Na meer dan een jaar overleg met diverse leveranciers, ontwerpen en bouwen heeft Latexfalt B.V. uit Koudekerk aan den Rijn onlangs een nieuwe Volvo FM460 6x2 sproeiwagen in gebruik genomen.

In een uitvoerig voortraject waarin zorgvuldig is gekeken naar de technische mogelijkheden en specifieke eigenschappen waaraan de nieuwe sproeiwagen moest voldoen is Latexfalt B.V. uitgekomen bij Volvo Group Truck Center Alphen a/d Rijn en Schäfer-Technic GMBH. Het resultaat; een Volvo FM 6x2 met 460PK Euro 6 motor, I-Shift versnellingsbak met kruipversnellingen en Volvo Dynamic Steering.

Latexfalt B.V. is een productie, applicatie, verkoop en productontwikkelingsorganisatie voor bitumineuze, polymeer gemodificeerde en kunststof bindmiddelen en is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven Vauatol, Cindu [wegenbouw] en Latexfalt. Deze afzonderlijke bedrijven hadden al ruim vijftig jaar ervaring met bitumen- en polymeer gemodificeerde bitumenemulsies voor bouw en wegenbouw en hadden een vooraanstaande positie in binnen- en buitenland.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,277

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions