Transport Online - Zwaargewonde fietser (17) aanrijding Honselersdijk overleden

Zwaargewonde fietser (17) aanrijding Honselersdijk overleden

Zwaargewonde fietser (17) aanrijding Honselersdijk overleden
07-07-2020 09:52 | Ongevallen | auteur Redactie

HONSERLERSDIJK - De 17-jarige jongen uit Naaldwijk, die zondagochtend het slachtoffer werd van een ernstig verkeersongeval, is maandagavond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie dinsdag. De 29-jarige verdachte, zonder vaste woonplaats, zit nog vast en wordt woensdag voorgeleid voor de rechter-commissaris.

De politie kreeg zondagochtend rond 04:30 uur een melding van een verkeersongeval op de Broekpolderlaan. Een automobilist zou, na een ernstige aanrijding te hebben veroorzaakt,  zijn doorgereden. Hulpverleners troffen een zwaargewonde jongen aan die met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. 

Een Mobiel Medisch Team (MMT) werd ingezet voor de verlening van de eerste hulp aan het slachtoffer. De politie startte direct een onderzoek. In omgeving van het ongeval, in de Sprongenloet, zagen agenten een zwaar beschadigde auto op straat staan. Na kort onderzoek hielden agenten de bestuurder aan. De man wordt verdacht van het veroorzaken van een ernstig verkeersongeval, het verlaten van de plaats van het ongeval en het rijden onder invloed van alcohol. De man zit nog vast. De auto is voor onderzoek in beslag genomen.

Het slachtoffer fietste samen met een andere jongen op de Broekpolderlaan richting de Zwethlaan. Die getuige vertelde dat het slachtoffer daar van achteren werd aangereden door een auto die dezelfde richting op reed. Na de aanrijding reed de auto door. De afdeling Opsporing Team Verkeer (OTV) doet samen met de Verkeersongevallen Analyse (VOA) nader onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. 

Nog steeds is de politie op zoek naar getuigen.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,656
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions