Transport Online - President Trump verwijt 'linkse meute' Amerika 'af te breken'

President Trump verwijt 'linkse meute' Amerika 'af te breken'

President Trump verwijt 'linkse meute' Amerika 'af te breken'
04-07-2020 00:03 | Politiek & Verkiezingen | auteur ANP/RTR

WASHINGTON - De Amerikaanse president Trump verwijt een 'linkse meute' de Amerikaanse geschiedenis 'af te breken'. Volgens een medewerker van de verkiezingscampagne van de president gaat Trump dit zeggen op een grote bijeenkomst bij een monument in Mount Rushmore, als onderdeel van de viering van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag.

"Op de verjaardag van de oprichting van Amerika zal de president de waarheid zeggen over de geschiedenis van Amerika en hij zal de waarheid zeggen over degenen die het proberen af ​​te breken en ons land verdelen", zei de functionaris. Trump gaat "de linkse meute" totalitair gedrag verwijten "dat volkomen vreemd is aan het Amerikaanse leven", aldus de medewerker over de verwachte uitlatingen. De president had eerder al betogers bekritiseerd omdat ze tijdens demonstraties tegen racisme en politiegeweld standbeelden hadden vernield.

De president gaat in Mount Rushmore een vuurwerkshow bekijken. Bij het monument gaat het om de in rotsen uitgehouwen hoofden van de Amerikaanse presidenten George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions