Clicky


Frigo Group verder zonder Frigo 's-Heerenberg

Frigo Group verder zonder Frigo 's-Heerenberg
03-07-2020 10:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

'S-HEERENBERG - De Frigo Group gaat verder zonder Frigo ’s-Heerenberg: het vrieshuis in de Achterhoek met een capaciteit van 34.000 pallets, is verkocht aan Lineage Logistics. “Het was een ‘offer you can’t refuse’,” vertelt mede-eigenaar Wil van Veen. “We waren niet van plan om het bedrijf te verkopen, maar zo’n kans komt maar één keer in je leven voorbij.”

Door de verkoop van de vestiging in ‘s-Heerenberg aan Lineage, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van koel- en vriesopslag, gaat de Frigo Group verder met twee vestigingen: Frigo Nieuw-Vennep, dat een capaciteit van 22.000 pallets heeft, en Frigo Group Logistics, dat gespecialiseerd is in de logistiek en het transport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen.

Algemeen directeur Margreet van Elderen van het familiebedrijf heeft begrip voor de verkoop van de zusteronderneming in ‘s-Heerenberg. “We kijken vooral terug op fantastische jaren, waarin de Frigo Group is geworden tot wat het nu is: dé logistieke dienstverlener in diepvries. Zonder Frigo ’s-Heerenberg gaan we op dezelfde voet verder, waarbij we met vestigingen in Nieuw-Vennep en Geldermalsen zullen laten zien dat we ondernemers zijn die alleen in kansen en mogelijkheden denken.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions