Transport Online - Flixbus rijdt weer naar Zwitserland, Italië en Luxemburg

Flixbus rijdt weer naar Zwitserland, Italië en Luxemburg

Flixbus rijdt weer naar Zwitserland, Italië en Luxemburg
01-07-2020 11:42 | Algemeen | auteur ANP

AMSTERDAM - Busvervoerder Flixbus biedt vanaf donderdag weer rechtstreekse ritten aan vanuit Nederland naar steden in Zwitserland, Italië en Luxemburg. De groene bussen verbinden dan twaalf steden in Nederland met meer dan veertig Europese steden, waaronder de nieuwe bestemmingen Luxemburg, Straatsburg, Basel, Zürich en Milaan.

Ook worden Nijmegen, Arnhem, Eindhoven en Delft toegevoegd als opstapplaatsen en wordt er vanuit Nederland frequenter naar Antwerpen, Brussel en Parijs gereden.

Daarnaast breidt het busbedrijf uit met zijn vier eerste binnenlandse verbindingen in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf donderdag rijdt Flixbus van Londen naar Bristol, Guildford, Birmingham en Portsmouth. De vervoerder zegt continu te evalueren wanneer ook de verbinding tussen Amsterdam naar Londen weer kan worden opgestart.

Twee maanden stilstand

Flixbus begon vanaf 18 juni in Nederland weer met ritten naar in totaal ruim dertig bestemmingen, na ruim twee maanden stilstand door de coronacrisis. Eind mei hervatte het al zijn dienstregeling binnen Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Polen, Italië en Portugal.

Reizigers die in de groene bus stappen, moeten tijdens de reis een mondkapje dragen. Verder is er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en gebeurt de ticketcontrole contactloos.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions