Transport Online - Twee nieuwe Renault Trucks T voor Rabelink Logistics

Twee nieuwe Renault Trucks T voor Rabelink Logistics

Twee nieuwe Renault Trucks T voor Rabelink Logistics
29-06-2020 10:41 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WEHL - Rabelink Logistics uit het Gelderse Wehl heeft onlangs twee nieuwe Renault Trucks toegevoegd aan hun wagenpark. Deze nieuwe Renault Trucks type T, beschikken over een 440 PK sterke motor en zijn voorzien van een Sleeper Cab. Rabelink kiest voor Renault Trucks vanwege de goede ervaringen met het merk.

De vloot van Rabelink Logistics bestaat tegenwoordig uit 110 trekkende eenheden, waarvan 29 Renault Trucks. Volgens Eelco Peters, Transport Manager bij Rabelink, bevallen de Renault Trucks uitstekend. “Ook hebben we een uitgebreid servicecontract op deze trucks zodat stilstand tot het minimum wordt beperkt."

De door Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens geleverde trucks zijn voorzien van verschillende packs, waaronder het Fuel Eco pack. Dit pack omvat opties als: versnellingsbaksoftware Fuel Eco & Eco Cruise Control + Optiroll, met als doel een verbeterd brandstofverbruik. Ook zijn de nieuwe trucks voorzien van een koppelschotel met hefinrichting.

Rabelink Logistics is opgericht in 1930 en sinds 2005 onderdeel van de Duitse Huettemann Group. Rabelink biedt verscheidene diensten aan op het gebied van transport, logistiek en lucht- en zeevracht. Daarbij is Rabelink altijd, samen met klanten, op zoek naar de beste oplossingen op logistiek gebied.

Als 3PL+ logistiek dienstverlener kan Rabelink voor klanten de gehele goederenstroom van a tot z verzorgen. De klant kan zich daardoor volledig richten op zijn kernactiviteiten. Rabelink Logistics heeft een betrouwbaar netwerk en streeft naar een langdurig partnerschap met zijn klanten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions