Clicky


Emirates A380 terug in vliegschema

Emirates A380 terug in vliegschema
24-06-2020 15:57 | Coronavirus | auteur Redactie

AMSTERDAM - De populaire Emirates A380 wordt vanaf 15 juli weer ingezet op vluchten naar Londen Heathrow en Parijs. Dit markeert de terugkeer van het paradepaardje van Emirates op lijndiensten, sinds de pandemie een tijdelijke stop dwong op passagiersvluchten in maart.

Adel Al Redha, Chief Operating Officer bij Emirates, zegt: "De A380 blijft een populair vliegtuig onder onze passagiers en biedt vele unieke functies aan boord. We zijn verheugd om de A380 weer terug de lucht in te brengen, om onze reizigers vanaf 15 juli van dienst te zijn op vluchten naar Londen en Parijs. De A380 zal geleidelijk weer worden ingezet op meerdere vluchtroutes, afhankelijk van de vraag op specifieke bestemmingen. De Emirates A380 ervaring blijft uniek en hoewel we de diensten aan boord hebben aangepast voor de gezondheid en veiligheid van onze bemanning en passagiers, zijn we ervan overtuigd dat onze passagiers met vreugde weer gebruik zullen maken van het stille, comfortabele toestel.”

Emirates kondigde ook een verdere groei in het netwerk aan. Reizigers kunnen gebruik maken van vluchten naar Dhaka (vanaf 24 juni) en München (vanaf 15 juli).

Heropening van Dubai

Dit nieuws volgt op de aankondiging eerder in de week dat Dubai vanaf 7 juli weer open zal gaan voor zakenreizigers en vakantiegangers. Nieuwe protocollen zullen vliegreizen voor burgers en inwoners van de VAE en toeristen vergemakkelijken en de gezondheid en veiligheid waarborgen.

Emirates biedt momenteel vluchten aan naar meer dan 40 steden, met veilige en gemakkelijke verbindingen van, naar en via de hub in Dubai voor passagiers die reizen tussen Azië-Pacific, de Golf, Europa en Amerika.

Gezondheid en veiligheid voorop

Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Zo krijgen alle Emirates passagiers bij de check-in een gratis hygiënekit bestaande uit mondkapjes, handschoenen, antibacteriële doekjes en handontsmettingsmiddel. 

Reisbeperkingen

Reizigers worden eraan herinnerd dat reisbeperkingen van kracht blijven en dat reizigers alleen op vluchten worden geaccepteerd als ze voldoen aan de vereisten toegangscriteria van het land van bestemming.

Bezoekers aan Dubai moeten een internationale ziektekostenverzekering hebben die Covid-19 dekt gedurende hun verblijf.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,965
Diesel1,651

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions