Transport Online - Crown Equipment viert 75-jarig jubileum

Crown Equipment viert 75-jarig jubileum

Crown Equipment viert 75-jarig jubileum
24-06-2020 10:09 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MÜNCHEN - Crown Equipment Corporation werd in 1945 door de broers Carl H. Dicke en Allen A. Dicke opgericht in New Bremen, in de Amerikaanse staat Ohio. Klantenservice stond vanaf dag één hoog in het vaandel. Zevenenvijftig jaar later is Crown een algemeen erkende, internationaal opererende heftruckfabrikant en technologieleverancier, die met meer dan 16.100 medewerkers wereldwijd veel van de bekendste merken en brancheleiders bedient.

De vierde generatie van de familie Dicke leidt Crown nog steeds vanuit het internationale hoofdkantoor in New Bremen en opereert daarnaast vanuit regionale hoofdkantoren in Australië, China, Duitsland en Singapore.

“Het voelt als een eer om deel uit te maken van deze onderneming en ik ben er trots op dat we bekendstaan als een bedrijf dat nauw samenwerkt met zijn klanten om de efficiëntie, productiviteit en veiligheid te verbeteren. We zouden nooit zover gekomen zijn zonder de steun van de gemeenschappen waarin we werken en die van onze medewerkers, een geweldige groep mensen die zich volledig inzetten voor het succes van onze klanten”, zegt Jim Dicke III, President van Crown Equipment.

“We zijn erop gebrand om door te gaan met het ontwikkelen van innovatieve technologie en apparatuur waarmee we de intralogistieke sector en de distributieketens van onze klanten over de hele wereld verder kunnen helpen. Het is fantastisch om te bedenken wat het bedrijf in de komende 75 jaar zal kunnen bereiken.”

Crown heeft een lange geschiedenis in het onderzoeken en ontwikkelen van geavanceerde technologie die mede richting heeft gegeven aan de toekomst van het intern transport. Het bedrijf heeft onlangs de ESR 1000 reachtruck, de eerste heftruck met het nieuwe Genaâ-besturingssysteem, op de Europese markt gebracht. Begin 2020 verbeterde Crown de gebruikerservaring voor bestuurders met de introductie van de InfoLink©7” touchscreenmodule.

Terwijl het bedrijf het nieuwe decennium ingaat en zijn 75-jarig jubileum viert, werkt het nauw samen met klanten om in te spelen op een aantal trends die tot beduidende veranderingen in het magazijn en de bredere distributieketen zullen leiden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,895
Diesel1,525

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen