Clicky

 
Transport Online - Vier nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeilopleggers voor Rosendaal Transport uit Beek

Vier nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeilopleggers voor Rosendaal Transport uit Beek

Vier nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeilopleggers voor Rosendaal Transport uit Beek
19-06-2020 11:31 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BEEK - Het wagenpark van Rosendaal Transport uit Beek is afgelopen maand uitgebreid met vier nieuwe schuifzeilopleggers. Het gaat om drie-assige schuifzeilopleggers op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull.

Rosendaal Transport is een familiebedrijf welke is opgericht in 1925. Inmiddels staat de vierde generatie in de startblokken om het bedrijf voort te zetten. Hun visie is eenvoudig: afspraak = afspraak, waardoor service en het persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Rosendaal Transport is gespecialiseerd in vervoer over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. Ook voor andere Europese bestemmingen kunt u bij hen terecht. Om accuraat in te kunnen spelen op de behoefte van de klanten is het wagenpark divers en multifunctionee en daardoor flexibel in te zetten voor zowel groot volume-, stukgoed- als palletvervoer.

Rosendaal Transport is gespecialiseerd in het vervoer van waardevolle of kwetsbare goederen over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. Ook voor andere Europese bestemmingen kunt u bij hun terecht. Een veel voorkomende activiteit is het ophalen van vracht op verschillende locaties in bijvoorbeeld Duitsland, waarna het weer verspreid wordt in alle hoeken van Nederland. Gelegen in het hart van het knooppunt van 3 belangrijke snelwegen (A12, A18 en de Duitse A3) aan de grens met Duitsland, is hun vestiging in Beek bij uitstek de geschikte locatie.

Ook voor warehousing kunt u bij Rosendaal terecht. Met 6.000 m2 opslagruimte vlak bij de Duitse grens hebben zij voor vele opdrachtgevers voorraden in beheer in bulk- en stellingopslag. Ze maken gebruik van een geavanceerd voorraad beheersysteem waardoor de opdrachtgever op elk moment van de dag op de hoogte is van de status of locatie van de goederen.

Het wagenpark van Rosendaal Transport bestaat nu uit 45 opleggers in uitvoering schuifzeil-, kasten-, en koelopleggers. Nu is er geïnvesteerd in vier nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeiloplegger uitgevoerd met verzwaard chassis en laadvloer. Hiermee zijn ze geschikt voor het vele laden en lossen met heftruck aan de docks.

De directspanners aan de zeilen zorgen voor snelle en gemakkelijke opening van het zeil bij laden of lossen vanaf de zijkant. Daarnaast is er gekozen voor de herkenbare huisstijl met full-colour belettering en mee gespoten zijafscherming en bumper. Alle opleggers zijn tevens LZV gekeurd waarmee de flexibiliteit van het wagenpark verder wordt vergroot.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats