Clicky

 Waterfront BV zet met drie stuks IVECO S-WAY vol gas de stap naar BIO-LNG

Waterfront BV zet met drie stuks IVECO S-WAY vol gas de stap naar BIO-LNG
18-06-2020 17:03 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WOERDEN - Als een van de eersten in de Benelux gaat Waterfront BV met drie IVECO S-WAY NP's op BIO-LNG de weg op. Door de aanwezigheid van twee LNG-tanks, met een blend van 20 procent BIO-LNG, is de hoogste actieradius van 1.600 kilometer mogelijk. Daarnaast zet Waterfront BV, mede door een fijne samenwerking met Rolande en IVECO NLS, een significante stap op het gebied van duurzaamheid. De CO2 uitstoot wordt hierdoor met ruim 30 procent gereduceerd ten opzichte van een Euro 6 diesel aangedreven truck.

Gert Snel licht als CEO van Snel Logistic Solutions Group de keuze voor de IVECO S-WAY en BIO-LNG (geleverd door Rolande) toe: "We willen onze CO2 footprint blijvend verlagen en daarom is de stap naar de nieuwe generatie IVECO's logisch te noemen. IVECO heeft namelijk een grote stap gezet door de komst van een nieuwe generatie truck die helemaal up-to-date is en een prachtige uitstraling heeft. We hebben drie stuks aangeschaft, zodat we de nieuwe IVECO S-WAY NP's uitgebreid en verfijnd kunnen testen. Door veel kilometers te maken kunnen we flink geld besparen, omdat de brandstof goedkoper is. Hoe meer kilometers we rijden, des te groter het aantoonbaar verschil is."

IVECO NLS en Waterfront BV/Snel Logistic Solutions slaan figuurlijk de handen ineen door levering van drie IVECO S-WAY NP's , die zijn voorzien van een zuinige Cursor 13 motor met 460 pk en 2.000 Nm koppel.

Joep van Aar, Directeur Key Accounts bij IVECO NLS: "Dit voelt puur als een overwinning, omdat we meer dan een jaar in gesprek zijn geweest. Het geeft een trots gevoel dat we drie IVECO S-WAY's hebben geleverd aan de Transporteur van het jaar in België."

Gert Snel vult aan: "Ik ben zeer te spreken over IVECO. Daarnaast kunnen we bouwen op goede ervaringen met onze IVECO Stralis AT met 330 pk die met succes op de weg reden. We gaan nu vol trots met de nieuwste generatie de weg op. Het is een verlenging van de reeds succesvolle samenwerking met de normen van vandaag hierin verwerkt. Daarnaast staan we altijd open voor iets nieuws en uitdagends."

De IVECO S-WAY's worden ingezet voor grote opdrachtgevers als Spa en Coca Cola. Gert Snel: "We gaan hen servicen met onze nieuwe IVECO S-WAY's. We helpen hen om de carbon footprint te verlagen door de inzet van BIO-LNG aangedreven trucks. Hiermee geven we gezamenlijk richting aan ons beleid."

Als vooruitstrevend bedrijf streeft Snel Logistic Solutions met passie naar kwaliteit, veiligheid en zet het duurzame stappen op het gebied van milieu om de CO2 uitstoot te reduceren. De IVECO S-WAY NP op BIO-LNG sluit hier naadloos op aan. Daarnaast blijft het alle ontwikkelingen op het gebied van automatisering, digitalisering en alle technische ontwikkelingen nauw gezet volgen. De IVECO's worden gekoppeld aan speciale trailers die zijn voorzien van een automatische laad- en losinrichting. Door dit materieel maximaal in te zetten wordt er maatwerk geleverd om nog zorgvuldiger aan de wensen van de klanten tegemoet te komen.

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions