Transport Online - Derde aanhouding voor dodelijke schietpartij in Cothen

Derde aanhouding voor dodelijke schietpartij in Cothen

Derde aanhouding voor dodelijke schietpartij in Cothen
16-06-2020 10:34 | Binnenland | auteur Redactie

COTHEN - De politie heeft dinsdagmorgen een derde verdachte aangehouden in verband met het schietincident op 26 maart op de Ossenwaard in Cothen, waarbij een 50-jarige man om het leven kwam. De nu aangehouden verdachte is een 28-jarige vrouw uit de gemeente De Ronde Venen. Eerder vonden al twee aanhoudingen plaats.

Op donderdagochtend 26 maart werd een 50-jarige man uit Cothen op de Ossenwaard in Cothen doodgeschoten. Een half uur later werd er een verdachte aangehouden, een 20-jarige man uit Amersfoort. Hij bekent het slachtoffer te hebben neergeschoten. De recherche vermoedde echter dat er meer personen bij het plannen of voorbereiden van de doodslag/moord waren betrokken en zette het onderzoek voort. Dat leidde op dinsdag 9 juni tot de aanhouding van een 51-jarige vrouw uit Cothen en vanochtend, dinsdag 16 juni, tot de aanhouding van een 28-jarige vrouw uit de gemeente De Ronde Venen. Beide vrouwen worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer.

De nu aangehouden vrouw is vermoedelijk de vrouw met de zwarte auto, waar de vermoedelijke schutter op de avond voor het fatale schieticident een ontmoeting mee had in Cothen, meldt de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,656
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions