Transport Online - Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group bundelen krachten

Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group bundelen krachten

Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group bundelen krachten
15-06-2020 15:12 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TEXEL/KRAGGENBURG - Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group gaan een strategische samenwerking aan. Met de samenwerking wordt beoogd goed te kunnen blijven voorzien in de groeiende behoefte aan capaciteit en flexibiliteit van grote klanten van Wiegmink als Waterman Onions.

Transportbedrijf Wiegmink uit Kraggenburg vervoert agrarische producten, nationaal en internationaal. Het bedrijf heeft 15 medewerkers en beschikt over een wagenpark van 41 trailers, met name onderlossers en tautliners. Om grote klanten goed te kunnen blijven bedienen, is Wiegmink een samenwerking aangegaan met AB Texel Group.

De samenwerking krijgt concreet vorm in het ontzorgen van Waterman Onions voor wat betreft de aan- en afvoer van uien. AB Texel Group gaat het transport verzorgen met ondersteuning van Wiegmink. Voor andere klanten gaan Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group samenwerken in het transport van agrarische producten in kisten.

Martin Jansen, bedrijfsleider van Transportbedrijf Wiegmink: “Door de samenwerking met AB Texel Group kunnen we onze grote klanten capaciteit en 24-uurs levering bieden”. Wim Waterman, directeur van Waterman Onions, vult aan: “De combinatie Wiegmink en AB Texel Group brengt ons de gewenste continuïteit en flexibliteit in het vervoer van onze uien, ook naar de toekomst toe.”

Dennis Wetenkamp, CEO van AB Texel Group: “Voor AB is het een mooie kans om het transport te gaan verzorgen voor een gerenommeerde onderneming in de uienwereld. We zijn er trots op dit te kunnen gaan doen, samen met Wiegmink.”

Foto's

  • J.Roeland
    AB Texel

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,919
Diesel1,562

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen