Transport Online - Twee verdachten aangehouden voor steekpartij in Vlaardingen

Twee verdachten aangehouden voor steekpartij in Vlaardingen

Twee verdachten aangehouden voor steekpartij in Vlaardingen
12-06-2020 11:19 | Misdaad | auteur Redactie

VLAARDINGEN - Op de Reigerlaan in Vlaardingen is donderdagavond rond kwart voor elf een 51-jarige man neergestoken. Hij is met verwondingen aan zijn been en onderrug naar het ziekenhuis vervoerd. Later op de avond zijn twee mannen van 49 en 16 jaar uit Schiedam aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij, meldt de politie.

Rond kwart voor elf kwam er bij de politie een melding binnen dat een 51-jarige man gewond was geraakt bij een steekpartij. Getuigen hadden kort na het incident twee auto’s zien wegrijden. Agenten zijn op aanwijzingen van de alerte getuigen in de omgeving gaan uitkijken naar de auto’s, waarna er op de Eksterlaan twee verdachten konden worden aangehouden. Deze 49-jarige vader en zijn 16-jarige zoon worden verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij en zitten momenteel nog vast.

De politie gaat vandaag verder met het onderzoek. Mogelijk ligt de aanleiding van het incident in een ruzie tussen de kinderen van verdachte en slachtoffer eerder op de dag. Agenten gaan vandaag in gesprek met getuigen, en bekijken beschikbare camerabeelden. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis en wordt daar behandeld aan zijn verwondingen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen