Transport Online - Distributiecentrum en hoofdkantoor Domino's opent in Nieuwegein

Distributiecentrum en hoofdkantoor Domino's opent in Nieuwegein

Distributiecentrum en hoofdkantoor Domino's opent in Nieuwegein
11-06-2020 09:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIEUWEGEIN - Pizzabedrijf Domino’s opent op 15 juni een nieuw distributiecentrum met eigen deegproductie en hoofdkantoor in Nieuwegein. Vanuit deze nieuwe locatie op bedrijvenpark Het Klooster worden alle 400 winkels in de Benelux bevoorraad.

Het hoofdkantoor, de eigen deegproductie en het distributiecentrum waar vanuit verse groenten, tomatensaus en andere ingrediënten worden gedistribueerd, verhuist van Gorinchem naar Nieuwegein. Het nieuwe hoofdkantoor biedt meer ruimte voor personeel en vergroot ook de distributiecapaciteit van het groeiende pizzabedrijf. Er komen in totaal ongeveer 250 medewerkers op de hoofdvestiging in Nieuwegein te werken.

Optimale locatie

Misja Vroom, CEO van Domino’s Benelux: "Het nieuwe kantoor inclusief distributie is drie keer zo groot als de voormalige locatie in Gorinchem. Om de verdere groei van Domino’s in de Benelux te faciliteren, zochten we naar een ruime locatie waarbij zowel het hoofdkantoor als distributie onder één dak konden worden gehuisvest."

Daarnaast zochten we een centrale plek en is het een pré dat we dichtbij een grote stad zitten. Dat maakte Het Klooster in Nieuwegein de optimale locatie.’ Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken reageert: "Wij zijn heel blij met de komst van Domino’s naar bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. Hiermee wordt aan de zuidzijde van Het Klooster een prachtig bedrijf toegevoegd dat naast distributie ook productie gaat doen. Ook zij zien dat Nieuwegein een prima plek is om internationaal winkels te bedienen."

Bedrijvenpark Het Klooster

Bedrijvenpark Het Klooster ligt op een interessante locatie met een goede bereikbaarheid, omgeven door groen en water. Het bedrijvenpark is gelegen in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van MKB tot transport-, logistiek- en distributiebedrijven. Ondernemers die interesse hebben om zich op Het Klooster te vestigen, kunnen contact opnemen met Barbara Timmermans van de gemeente.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,564

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen