Transport Online - Halsema kan rekenen op applausactie voor aanvang raadsdebat

Halsema kan rekenen op applausactie voor aanvang raadsdebat

Halsema kan rekenen op applausactie voor aanvang raadsdebat
10-06-2020 11:56 | Politiek & Verkiezingen | auteur ANP

AMSTERDAM - Tientallen, mogelijk honderden, mensen zijn van plan mee te doen aan een applausactie om burgemeester Femke Halsema van Amsterdam te steunen bij aanvang van het raadsdebat over de antiracismedemonstratie van vorige week. Ze moet zich verantwoorden voor het feit dat ze de betoging niet liet stilleggen, ook al waren er veel meer mensen dan verwacht en ook nog eens vrij dicht op elkaar.

Op Facebook schrijft de organisator van de actie, Jesse Heeringa: "Iedereen weet dat ze aan de kant van het morele gelijk staat. Femke Halsema is een visionair die het grotere geheel maar al te goed ziet en niet terugdeinst om haar functie op het spel te zetten door onverzettelijk voor een moreel goed te staan. Elk raadslid moet weten dat wij Femke Halsema niet van plan zijn te laten gaan. Dus voordat de vergadering begint verzamelen wij op het plein voor de Stopera om Femke Halsema een DAVEREND APPLAUS te geven."

Tientallen mensen hebben al aangegeven naar de Stopera te gaan, nog eens ruim 400 zijn geïnteresseerd.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,631
Diesel1,261

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions