Transport Online - Kalasjnikov gevonden na derde schietpartij in Tilburg

Kalasjnikov gevonden na derde schietpartij in Tilburg

Kalasjnikov gevonden na derde schietpartij in Tilburg
07-06-2020 10:16 | Misdaad | auteur ANP

TILBURG - Tijdens het onderzoek naar de derde schietpartij in korte tijd in Tilburg heeft de politie een kalasjnikov gevonden op de vluchtroute van de dader. De politie sluit niet uit dat er een verband is tussen de drie schietincidenten.

De meest recente schietpartij vond zondagochtend vroeg plaats. Rond 03.00 uur werden schoten gehoord aan de Korvelseweg. Een getuige die uit het raam keek, zag iemand weglopen en vervolgens een kleine witte auto wegrijden. De politie vermoedt dat dit de vluchtauto van de dader is.

Een pand aan de Korvelseweg bleek kogelinslagen te hebben. Ook raakten geparkeerde auto’s beschadigd door vermoedelijk kogels. Korte tijd later vond de politie op de openbare weg de kalasjnikov.

Vrijdagochtend werd een 42-jarige Tilburger voor de ogen van zijn 10 jaar oude zoontje neergeschoten. Die schietpartij vond plaats op straat. De man werd gewond naar het ziekenhuis gebracht en voor het 10-jarige kind werd slachtofferhulp ingeschakeld. Donderdagmiddag werd op de Van Mierisstraat in de Brabantse stad een auto beschoten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen