Transport Online - Westerscheldetunnel dicht na dodelijk ongeval

Westerscheldetunnel dicht na dodelijk ongeval

Westerscheldetunnel dicht na dodelijk ongeval
05-06-2020 19:04 | Weer en Verkeer | auteur Redactie | ANP

TERNEUZEN - In Zeeland is vrijdag tegen het einde van de middag een 56-jarige vrouw uit Sluiskil omgekomen bij een verkeersongeluk. Dat gebeurde in de Westerscheldetunnel, in de richting van Terneuzen.

Rond 17.00 uur was er een ongeval met drie auto's in de westbuis van de tunnel. De vrouw uit Sluiskil overleed ter plaatse. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de inzittenden van de andere auto's er aan toe zijn.

De Westerscheldetunnel werd in beide richting gesloten en het verkeer werd omgeleid. Rond 19.00 uur werd de oostbuis richting Borsele weer vrijgegeven De westbuis bleef voor het politieonderzoek gesloten.

[update zaterdag 18:00 uur] Uit het onderzoek is voorlopig gebleken dat de auto van de vrouw uit Sluiskil op de rechter rijstrook (nagenoeg) tot stilstand kwam, waarna de andere twee auto's tegen deze auto botsten. De andere bestuurders zijn een 26-jarige man uit Terneuzen en een vrouw van 49 uit Vogelwaarde. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het politieonderzoek naar de oorzaak wordt nog voortgezet, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen