Belgie: Wegwerkzaamheden op R2 richting de Liefkenshoektunnel

Belgie: Wegwerkzaamheden op R2 richting de Liefkenshoektunnel In het kader van het verplaatsen van de afrit Waaslandhaven-Noord zal er ook hinder zijn op de R2 zelf in de richting van de Liefkenshoektunnel. De werken vinden plaats net na de Beverentunnel, maar om de veiligheid te waarborgen zal het verkeer al voor de Beverentunnel op 1 rijstrook gebracht worden tot na de afrit Waaslandhaven-Noord. De werken zullen starten dinsdagmiddag 6 oktober 2009. Het einde van de werken is voorzien 3 weken later en ten laatste 30 oktober.

In het kader van het verplaatsen van de afrit Waaslandhaven-Noord zal er ook hinder zijn op de R2 zelf in de richting van de Liefkenshoektunnel. De werken vinden plaats net na de Beverentunnel, maar om de veiligheid te waarborgen zal het verkeer al voor de Beverentunnel op 1 rijstrook gebracht worden tot na de afrit Waaslandhaven-Noord. De werken zullen starten dinsdagmiddag 6 oktober 2009. Het einde van de werken is voorzien 3 weken later en ten laatste 30 oktober.

Zodra deze werken zijn afgerond wordt de nieuwe oprit opengesteld. Omdat deze ongeveer 200 meter vroeger begint dan de huidige oprit, moet het verkeer al vlak na de Beverentunnel afslagen, indien het hier de R2 wil verlaten. Indien u deze afrit mist, bent u verplicht om door de Liefkenshoektunnel te rijden en dus tol te betalen.

Transportrisico

Rijverboden

maandag 13 augustust/m zondag 19 augustus:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!


Meer rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Fotoalbum
Laatste toegevoegde foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij ze voor u!

Naar fotoalbum

Uitgelichte Video

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!