Clicky


Emirates hervat vluchten naar Amsterdam en 28 andere bestemmingen

Emirates hervat vluchten naar Amsterdam en 28 andere bestemmingen
04-06-2020 16:43 | Coronavirus | auteur Redactie

AMSTERDAM - Emirates hervat vanaf 15 juni passagiersvluchten naar 16 nieuwe bestemmingen waaronder Amsterdam met de Boeing 777-300ER. Met de toegevoegde bestemmingen biedt Emirates passagiersvluchten naar 29 steden. Reizigers worden er wel aan herinnerd om in- en uitstapvereisten te controleren alvorens een reis te boeken, gezien de vele reisrestricties die momenteel gelden.

Uitbreiding van passagiersvluchten

Vluchten naar de volgende steden zijn beschikbaar gemaakt om te boeken: Bahrein, Manchester, Zürich, Wenen, Amsterdam, Kopenhagen, Dublin, New York JFK, Seoul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth en Brisbane.

Vanaf 8 juni zal Emirates ook starten met vluchten vanuit Karachi, Lahore en Islamabad voor reizigers uit Pakistan die verder willen reizen naar andere Emirates bestemmingen.

Met de uitbreiding biedt Emirates passagiersvluchten naar 29 steden, inclusief de huidige vluchten naar Londen Heathrow, Frankfurt, Parijs, Milaan, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney, Melbourne en Manilla (vanaf 11 juni).

Reizigers kunnen via de hub in Dubai een vlucht boeken tussen bestemmingen in Europa of Amerika en Azië-Pacific. Reizigers dienen te voldoen aan de reis- en immigratievereisten van het land van bestemming.

In nauwe samenwerking met de autoriteiten van de VAE blijft Emirates een afgemeten en geleidelijke aanpak volgen voor het hervatten van vluchten en het opnieuw opbouwen van verbindingen tussen Dubai en de wereld.

Gezondheid en veiligheid voorop

Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Zo biedt de luchtvaartmaatschappij onder andere gratis hygiënekits met maskers, handschoenen, handreinigingsmiddel en antibacteriële doekjes aan alle passagiers aan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats