Clicky

 
Transport Online - Serie nieuwe schuifzeiltrailers voor BAS Rent

Serie nieuwe schuifzeiltrailers voor BAS Rent

Serie nieuwe schuifzeiltrailers voor BAS Rent
04-06-2020 11:39 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VEGHEL - BAS Rent heeft een serie nieuwe schuifzeiltrailers in gebruik genomen. Hiermee breidt de specialist in flexibele transportcapaciteit opnieuw de verhuurvloot uit.

“Op verzoek van onze klanten bieden we nu ook schuifzeiltrailers voor korte en lange termijn verhuur”, aldus sales manager Jos Huuskes.

“We merken dat in deze meer onzekere tijden een eerste fase van flexibiliteit een deel van de transporteurs beter past dan een aanschaf of lange termijn lease. Tegelijkertijd beschikt men middels onze huur- en shortlease oplossingen over nieuw of jong gebruikt materiaal, met de mogelijkheid tot overname bij bewezen lange termijn behoefte."

Sinds 1995 biedt BAS Rent onder de paraplu van BAS Holding flexibele capaciteitsoplossingen. “Grilligere economische ontwikkelingen en strengere milieunormen vereisen een gewijzigde strategische aanpak binnen de transport, logistiek en infra sector."

BAS Rent is innovatief in de marktverandering van eigenaarschap naar flexibel gebruikerschap van transport en logistiek materieel en biedt maximale efficiency door middel van hoogwaardige, scherp geprijsde, flexibele transportcapaciteitsoplossingen. Hiervoor is continu een groot en divers aanbod van trucks, trailers, terminal trekkers en bestelbussen voorhanden.

De nieuwe schuifzeiltrailers zijn een uitbreiding op deze vloot, en voldoen uiteraard aan de modernste vereisten zoals TÜV XL ladingzekering certificaten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats