Clicky

 Bergingsbedrijf Joh. van der Zand wordt dochteronderneming van Vreugdenhil Berging

Bergingsbedrijf Joh. van der Zand wordt dochteronderneming van Vreugdenhil Berging
03-06-2020 13:32 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

DEN HOORN - Het plotselinge overlijden in maart van Arno de Heus, commercieel manager en mede-eigenaar van Internationaal Bergingsbedrijf Joh. van der Zand BV in Waardenburg, betekende in dubbel opzicht een moeilijke tijd. Nu bekend is dat het bedrijf doorgaat als dochteronderneming van Vreugdenhil Berging BV uit Den Hoorn (ZH), geeft dat rust. Beide bedrijven behouden hun eigen sterke identiteit en zijn onderdeel van de BCU (Bergings Combinatie Utrecht), waar ook Collewijn en Modern Berging deel van uit maken. Het pand in Waardenburg blijft open en de werkgelegenheid blijft behouden.

Blijvende oplossing zoeken

“Het onverwachte overlijden van Arno de Heus was een enorme schok voor familie, medewerkers, en collega–bergers", blikt Chris Müller, directeur van Vreugdenhil Berging terug. “Eén van de eerste dingen die we als partnerbedrijven deden was, na overleg, aan medewerkers en klanten vertellen dat we door de werkzaamheden op te pakken en te ondersteunen de continuïteit konden garanderen. Vervolgens hebben we onze belofte aan oprichter Johan van der Zand en de familie ingelost om een blijvende, toekomstbestendige oplossing te vinden. Die vonden we in het samensmelten van Int. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand als volledige dochteronderneming met het Zuid-Hollandse Vreugdenhil Berging.”

Werkgelegenheid

Chris Müller vervolgt: “Omdat beide ondernemingen al met elkaar gelieerd waren in de BCU (Bergings Combinatie Utrecht), konden vervolgstappen snel gezet worden. Vreugdenhil Berging neemt de aandelen over van Bergingsbedrijf Joh. van der Zand. Hoewel hierdoor taken deels overlappen, blijven alle medewerkers van Joh. van der Zand in dienst van ons bedrijf. De planning gaan we centraal via de 24/7 bemande meldkamer in Rijswijk ZH doen. Daar komt ook een deel van het materieel, maar ook Waardenburg blijft operationeel. Ons sterke Europese netwerk blijft intact. En gelukkig blijft oprichter Johan van der Zand als specialistisch adviseur verbonden, waar we heel blij mee zijn. Zo blijft het motto ‘Waar ook in Europa gestrand, bel Int. Bergingsbedrijf Joh. van der Zand’ in zijn kracht.”

IJzersterk concept

De samenvoeging van de bedrijven levert een combinatie op met een breed spectrum aan bergings- en dienstverleningswerkzaamheden voor particulier, zakelijke klant, wegbeheerder en verzekeraar. Van meldkamer, (inter)nationale berging, repatriëring, kostenbeheersing en overdekt autotransport tot wegdekreiniging, kraanverhuur, diepladertransport, opslag van lading en compleet herstel van de incidentlocatie. Kortom, een sterk onderscheidend concept om klanten optimaal van A tot Z te ontzorgen.

Foto's

 • Smits Berging
  Smits Berging
 • Smits Berging
  Smits Berging
 • J.Roeland
  Logicx Berging
 • Bergingsbedrijf Vorgers
  Bergingsbedrijf Vorgers
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions