Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen volledig uitgebrand in Zutphen [+foto]

Vrachtwagen volledig uitgebrand in Zutphen

Vrachtwagen volledig uitgebrand in Zutphen [+foto]
03-06-2020 08:46 | Brand | auteur Redactie

ZUTPHEN - In de nacht van dinsdag op woensdag rond 03:00 uur kreeg de brandweer een melding van brand in een vrachtwagen aan de Piet Heinstraat in Zutphen. In deze straat, die praktisch tegenover de brandweerkazerne ligt, stond een trekker zonder oplegger in brand.

Hoewel de brandweer snel ter plaatse was, sloegen de vlammen er bij aankomst al uit en was er geen redden meer aan. Er is een extra waterwagen opgeroepen om het vuur onder controle te krijgen. De vrachtwagen brandde echter volledig uit. De vrachtwagen stond geparkeerd aan de rand van het bedrijvenparkje, parallel aan de N348. De chauffeur/eigenaar was niet ter plaatse.

De melder was in een naastgelegen bedrijf aan het werk en hoorde wat harde knallen. Hierop ging hij buiten kijken en trof hij de vrachtwagen in brand aan, waarop hij 112 belde. Mogelijk kwamen de knallen door het uit elkaar klappen van de banden.

De politie en brandweer hebben nog geen idee van de oorzaak van de brand. Er zijn geen directe aanwijzingen (meer) te zien die duiden op brandstichting, maar brandstichting kan ook nog niet worden uitgesloten. Of er recent met de vrachtwagen was gereden en een technisch defect mogelijk de oorzaak is, is ook nog niet bekend. In de loop van de dag zal hier verder naar gekeken worden. De omgeving van de vrachtwagen is afgezet. Ook is nog niet duidelijk van welk bedrijf de vrachtwagen is.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden