Transport Online - Zeer grote natuurbrand bij Well

Zeer grote natuurbrand bij Well

Zeer grote natuurbrand bij Well
01-06-2020 23:45 | Binnenland | auteur ANP

WELL - In de buurt van de Knikkerdorpweg in Well (Limburg) is de brandweer maandagavond bezig met het bestrijden van een zeer grote natuurbrand. De brandweer waarschuwt mensen in de omgeving om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten. Ook roept de brandweer iedereen op om uit de rook te blijven.

De brandweer werd rond 21.00 uur gealarmeerd wegens een bosbrand bij Well. Het gaat om een gebied bij Nationaal Park de Maasduinen. Rond 21.30 uur werd opgeschaald naar grote brand, in een gebied rond de Westerweg in Wellerlooi. Vlak voor 23.00 uur sprak de brandweer van een zeer grote natuurbrand bij Well. Nadere bijzonderheden ontbreken nog.

Eerder had de brandweer ook de handen vol aan onder meer een brand aan de Meerseweg in het naburige Wellerlooi, waar een perceel bos en hei van 50 bij 50 meter in vlammen opging. Ook waren er maandag eerder op de dag branden in natuurgebieden zoals De Brandemolen in het zuidelijker gelegen Arcen, niet ver van Venlo. Door de droogte is het risico op branden in natuurgebieden heel groot.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,526

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen