Transport Online - Doden bij ongevallen in De Bilt en Zierikzee

Doden bij ongevallen in De Bilt en Zierikzee

Doden bij ongevallen in De Bilt en Zierikzee
30-05-2020 23:51 | Ongevallen | auteur ANP

ZIERIKZEE - [update 10:35 uur] Bij een ongeluk op de Amersfoortseweg tussen De Bilt en Zeist is zaterdagavond laat een 18-jarige man uit Den Dolder om het leven gekomen. De auto waarin hij reed raakte van de weg, kwam tegen een boom tot stilstand en vloog in brand. De toedracht van het ongeval is nog onbekend, meldt de politie.

En in Zierikzee is zaterdagavond een 35-jarige man uit die stad door een ongeval op de Schouwsedijk om het leven gekomen. Volgens de politie zagen mensen dat de auto van de man plotseling op de verkeerde weghelft terecht kwam, frontaal tegen een andere auto botste, waardoor meteen een hevige brand ontstond. De auto die in brand vloog was van een 42-jarige man uit het Duitse Aken. Deze man kon snel uit zijn auto komen, maar hij liep wel verwondingen op.

De auto van de man uit Zierikzee brak doormidden. Hij werd uit de auto geslingerd en overleed ter plekke. De Duitse bestuurder is ter controle naar het ziekenhuis gebracht, hij heeft daar een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij niet had gedronken. Hij mocht na behandeling weer naar huis.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions