Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen op Belgische E17 [+foto's]

Vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen op Belgische E17

Vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen op Belgische E17 [+foto's]
29-05-2020 19:26 | Ongevallen | auteur Redactie

TEMSE - Op de Belgische E17 is vrijdagmiddag een vrachtwagenchauffeur van een autotransporter om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Temse in een file na een eerder ongeval in Kruibeke. Er is één chauffeur om het leven gekomen.

De brand brak uit na een kop-staartaanrijding waarbij een vrachtwagen geladen met rollen staal inreed op de autotransporter. Zowel de ongevalsveroorzaker als de autotransporter vlogen direct in brand. Dat ging gepaard met een enorme rookontwikkeling die kilometers ver in de omtrek te zien was. De chauffeur in de vrachtwagen met staal kon niet meer op tijd zijn cabine verlaten toen deze in brand vloog. Hij stierf ter plekke.

De brandweer had de grootste moeite om de vuurzee te bedwingen. Er werden verschillende brandweerwagens opgeroepen voor assistentie en de volledige brandweerzone Waasland werd gemobiliseerd om de situatie onder controle te krijgen. Het zou gaan om tientallen brandweerwagens. Het blussen van elektrische voertuigen is een delicate zaak door de aanwezigheid van zware batterijen.

In de staart van de file gebeurde ook een derde ongeval waarbij eveneens een dode valt te betreuren. Ter hoogte van Sint-Niklaas Centrum is een bestelwagen op een vrachtwagen ingereden. De chauffeur van de bestelwagen kwam hierbij om het leven.

Foto's

  • Gomes
    Gomes
  • Gomes
    Gomes

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,132
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats