Clicky


Drie nieuwe DAF LF voor Yme Kamminga

Drie nieuwe DAF LF voor Yme Kamminga
29-05-2020 12:12 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

MEPPEL - Yme Kamminga Koerier & Transport B.V. neemt drie nieuwe DAF LF210 FA 16 ton verlengde day cab bakwagens in ontvangst! Ze zijn gevestigd in Meppel en gespecialiseerd in verschillende soorten transport waarbij service en kwaliteit voorop staan. Met de koeriersdienst kunnen ze ladingen vervoeren van één envelop tot meerdere pallets tot 1.800kg.

Ook bieden ze gekoeld transport aan met een bestelbus welke kan koelen en vriezen tegelijk en welke is voorzien van een laadklep. Kortom voor elk transport biedt Yme oplossingen, ze beschikken over acht trekkende eenheden en vijf getrokken eenheden.

Yme Kamminga Koerier & Transport B.V. is ook gespecialiseerd in distributie, met negen bakwagens transporteren ze veelal in het noorden van Nederland. Vanaf heden ook met drie hagelnieuwe DAF LF bakwagens geleverd door DAF dealer Sent Waninge.

De DAF LF is een goede aanvulling op het wagenpark en is de perfecte partner voor distributie. De LF is wendbaar in stadsverkeer, heeft een gemakkelijke in- en uitstap en een hoog laadvermogen.