Transport Online - Emirates SkyCargo breidt haar activiteiten uit met meer dan 20 wekelijkse vluchten naar Nederland

Emirates SkyCargo breidt haar activiteiten uit met meer dan 20 wekelijkse vluchten naar Nederland

Emirates SkyCargo breidt haar activiteiten uit met meer dan 20 wekelijkse vluchten naar Nederland
27-05-2020 16:52 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM -Emirates SkyCargo, de vrachtdivisie van Emirates, heeft haar activiteiten opgeschaald naar meer dan 20 wekelijkse vluchten naar Nederland. De luchtvrachtvervoerder zorgt er in deze kritieke tijd voor dat Nederland verbonden blijft met de wereld en maakt het vervoeren van essentiële goederen en medische benodigdheden mogelijk, door het inzetten van haar Boeing 777-F vrachttoestel en Boeing 777-300ER passagiersvliegtuig.

Sinds maart 2020 heeft Emirates SkyCargo haar activiteiten aangepast om wereldwijde handel mogelijk te blijven maken en te stimuleren. In de maand april heeft de luchtvrachtvervoerder meer dan 65 vrachtvluchten naar Amsterdam uitgevoerd, waarbij essentiële goederen en medische benodigdheden zoals geneesmiddelen, maar ook verse groenten, bloemen en machines werden vervoerd.

Ton Woorts, Emirates Cargo Manager in Nederland, zegt: “Emirates SkyCargo blijft in deze uitdagende tijd de globale wereldleider in de vrachtindustrie. Door haar activiteiten aan te passen en haar netwerk zo efficiënt mogelijk te benutten heeft de luchtvaartmaatschappij vitale handelsrelaties in Nederland onderhouden, welke de lokale economieën en bedrijven enorm hebben ondersteund. We blijven ons inzetten voor de markt met meer dan 20 wekelijkse vluchten naar Amsterdam Schiphol Airport en Maastricht Aachen Airport, waarbij we hulpgoederen en andere essentiële goederen vervoeren.”

Emirates SkyCargo voert momenteel vrachtvluchten uit vanuit haar hub in Dubai, naar meer dan 75 wereldwijde bestemmingen, verspreid over zes continenten. De luchtvrachtmaatschappij maakt gebruik van een vloot bestaande uit Boeing 777-F- en Boeing 777-300ER-vliegtuigen en is daarnaast begonnen met het laden van vracht in de cabines van haar Boeing 777-300ER-passagiersvliegtuig, wat voor extra vrachtcapaciteit zorgt. De uitbreiding maakt het mogelijk voor de luchtvrachtvervoerder om snel en efficiënt essentiële producten en andere goederen over de hele wereld te vervoeren.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions