Transport Online - SEGRO verhuurt 10.000 vierkante meter aan CEVA in Leipzig

SEGRO verhuurt 10.000 vierkante meter aan CEVA in Leipzig

SEGRO verhuurt 10.000 vierkante meter aan CEVA in Leipzig
25-05-2020 11:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

LEIPZIG - SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft in haar SEGRO Logistics Centre Leipzig circa 10.000 vierkante meter verhuurd aan CEVA Logistics. CEVA Logistics gaat de nieuw gehuurde ruimte gebruiken voor de logistiek van een grote sportartikelenfabrikant.

Het in 2014 door SEGRO overgenomen warehouse in Leipzig heeft in totaal 53.000 vierkante meter logistieke en commerciële ruimte en is nu volledig verhuurd.

“Deze nieuwe huurovereenkomst laat zien dat er, ondanks de momenteel zeer uitdagende situatie, behoefte blijft aan aantrekkelijke logistieke panden. De economische regio rondom Leipzig ontwikkelt zich al jaren positief en dat draagt bij aan de vraag naar vastgoed op deze plek”, zegt Christopher Gigl, Development Manager bij SEGRO in Duitsland.

Het SEGRO Logistics Centre Leipzig ligt naast het beurscentrum van Leipzig en heeft directe toegang tot de A14. Zowel de luchthaven Leipzig/Halle, als de A9 liggen op een paar minuten afstand. Er zijn ook bushaltes in de buurt aanwezig, waardoor de locatie zeer goed verbonden is met het openbaar vervoer in Leipzig.

Naast dit pand is SEGRO ook eigenaar van het SEGRO Logistics Park Leipzig Airport, dat op ongeveer 20 kilometer afstand ligt en momenteel wordt uitgebreid. Hier zal vanaf begin mei een extra 10.000 vierkante meter logistieke ruimte beschikbaar zijn voor de verhuur.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions