Clicky

 
Transport Online - Politie bedankt vrachtwagenchauffeur voor hulp bij achtervolging

Politie bedankt vrachtwagenchauffeur voor hulp bij achtervolging

Politie bedankt vrachtwagenchauffeur voor hulp bij achtervolging
25-05-2020 10:36 | Overig | auteur Redactie

LELYSTAD - Op 28 april probeerde een voertuig zich te onttrekken aan een politiecontrole op de A6. De politie zette een achtervolging in. Bij de achtervolging kreeg de politie hulp van een vrachtwagenchauffeur die probeerde de doorgang van het voertuig te blokkeren.

Ondanks de hulp van de vrachtwagenchauffeur wist de bestuurder op dat moment nog weg te komen, maar even later kon hij met behulp van Politie Lelystad worden ingesloten en werden beide inzittenden van de auto aangehouden. De bestuurder reed met een ongeldig rijbewijs, vermoedelijk onder invloed van drugs en in de auto werden gestolen goederen aangetroffen afkomstig uit een diefstal eerder die week uit een bouwkeet.

In de hectiek van het moment had de politie geen gegevens van de vrachtwagenchauffeur kunnen vastleggen en daarom plaatsten zij een oproep op Facebook om contact te krijgen met de chauffeur. Dat is gelukt en vrijdag was de politie in de gelegenheid om de chauffeur persoonlijk te bedanken middels een bloemetje en een paar mooie foto's. "Bedankt Erwin en nog veel veilige kilometers toegewenst!", aldus de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,132
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats