Clicky


 


'Zeker twee inzittenden hebben vliegtuigcrash Pakistan overleefd'

'Zeker twee inzittenden hebben vliegtuigcrash Pakistan overleefd'
22-05-2020 16:53 | Ongevallen | auteur ANP/DPA

ISLAMABAD - Zeker twee inzittenden van het in Pakistan neergestorte passagiersvliegtuig hebben de crash overleefd. Dat melden de Pakistaanse luchtvaartautoriteiten.

Het vliegtuig stortte vrijdag neer op een woonwijk van de stad Karachi. Volgens een ziekenhuisdirecteur zijn al acht lichamen en vijftien gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Daarbij gaat het om wijkbewoners.

Een van de overlevenden, directeur van een bank, verkeert in stabiele toestand, aldus de eerste minister van de zuidelijke provincie Sindh, Murad Ali Shah, die de man in een ziekenhuis ontmoette. Er kunnen nog andere overlevenden zijn, zei een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij Pakistan International Airlines.

Kort voor de crash had de piloot volgens de luchtvaartmaatschappij technische problemen aan de toren gemeld. Radioverslagen gaven aan dat een van de motoren van het vliegtuig was uitgevallen. Ooggetuigen meldden aan lokale tv-stations dat ze het vliegtuig rond de luchthaven zagen cirkelen voordat het in de woonwijk neerstortte.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,285
Diesel2,103

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions