Transport Online - Sunweb en Roompot gaan samenwerken

Sunweb en Roompot gaan samenwerken

Sunweb en Roompot gaan samenwerken
22-05-2020 15:04 | Financieel | auteur ANP

ROTTERDAM - Reisorganisatie Sunweb en uitbater van vakantieparken Roompot gaan een samenwerking aan. Via Sunweb kunnen voortaan ook vakantiehuisjes van Roompot worden geboekt in Nederland, België en Duitsland.

Vanwege de coronacrisis wordt de krachtenbundeling, waar al langer aan werd gewerkt, versneld tot stand gebracht. Dichter bij huis op vakantie gaan is momenteel extra in trek. Sinds de versoepeling van de coronamaatrtegelen door de Nederlandse overheid ziet Roompot de vraag naar vakanties in eigen land, België en Duitsland sterk toenemen. Die tendens merkt Sunweb ook bij zijn reizigers op.

Mogelijk wordt de samenwerking in de toekomst verder uitgebreid. Sunweb-topman Mattijs ten Brink laat weten dat dit het begin is van een "langdurige en strategische" samenwerking. Op zijn beurt bereidt Roompot zich ook al voor op het moment dat vakantiegangers weer verder willen reizen, met het vliegtuig richting de zon of op wintersportvakantie. Dan kunnen nauwe banden met Sunweb voor het bedrijf goed van pas komen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,671
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions