Transport Online - Hoefon Security Seals lanceert vernieuwde webshop

Hoefon Security Seals lanceert vernieuwde webshop

Hoefon Security Seals lanceert vernieuwde webshop
22-05-2020 09:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

[gesponsord artikel]

VALKENSWAARD - Hoefon Security Seals produceert en levert sinds 1986 verzegelingen voor bedrijven over de hele wereld. Deze fabrikant had als een van de eerste spelers in de industrie een webshop waar klanten snel security seals online konden bestellen. Nu lanceert Hoefon Security Seals een geheel vernieuwde webshop waardoor bezoekers op ieder apparaat nog eenvoudiger een bestelling kunnen plaatsen.

Op de webshop vindt u een assortiment van onder meer containerzegels, kabelverzegelingen en plastic zegels. Zo biedt Hoefon Security Seals diverse ISO 17712:2013-gecertificeerde bolt seals en cable seals voor scherpe prijzen. De website biedt staffelkorting en voor grote orders kunt u een prijs op maat aanvragen. Tevens heeft Hoefon Security Seals ruime ervaring met het ontwerpen van custom oplossingen voor specifieke vraagstukken.

In de vernieuwde webwinkel kunnen klanten op zowel desktops, tablets als smartphones snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen. Klanten kunnen een account creëren waardoor ze onder andere hun bestellingen en facturen online kunnen raadplegen. Verzegelingen kunnen met logo en uniek, opeenvolgend nummer geleverd worden. Artikelen op voorraad in het magazijn in Valkenswaard worden indien voor 14.00 besteld, binnen een dag geleverd.

> Bezoek webshop Hoefon Security SealsNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions