Transport Online - Twee nieuwe DAF CF voor De Bedijking Mijdrecht en Badhoevese Bouwmaterialenhandel

Twee nieuwe DAF CF voor De Bedijking Mijdrecht en Badhoevese Bouwmaterialenhandel

Twee nieuwe DAF CF voor De Bedijking Mijdrecht en Badhoevese Bouwmaterialenhandel
22-05-2020 09:16 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

MIJDRECHT - "De vorige wagens hebben twaalf jaar lang hun diensten bewezen. Dan dien je vooruit te kijken naar de volgende twaalf jaar. De milieuzones in de steden worden steeds strenger. Met de order van euro 6 motoren zou dit weer toereikend moeten zijn", aldus Paul Bakker van De Bedijking uit Mijdrecht.

"Het was wel spannend dat tijdens de opbouw de Corona-crisis uitbrak. Kunnen alle werkzaamheden doorgaan en op een gegeven moment zelfs de vraag of er nog toelatingskeuringen plaatsvinden? DAF-dealer Truckland heeft het toch kunnen bereiken dat de twee nieuwe DAF’s CF FAQ met 410 PK afgeleverd konden worden."

Het zijn 4-assers geworden met hefbare en stuurbare voorloop- en sleepassen. De Palfinger kraan is geplaatst door Rijkhoff autolaadkranen te Wormerveer en is voorzien van een extra jip. Alle hout- en bouwmaterialen kunnen nu bijna op iedere plaats geleverd worden waar de klant wil. "Onder voorbehoud uiteraard van het gewicht van de goederen en niet te vergeten of er ruimte is om met de kraan te sturen en of de stempelpoten volledig uitgeschoven neergezet kunnen worden. Want dat zijn tegenwoordig wel de veiligheidseisen bij het werken met zulke kranen. De totale lente van 24 meter wordt bereikt door zes uitschuifbare delen en nog twee uitschuifbare delen op de jip, allen hydraulisch."

"Bij veel losadressen kan je alleen achteruit er naar toe rijden vandaar dat ook nu weer gekozen is om de kranen op de achterzijde te monteren. Bij een lengte van 9.40 meter is er door Stam Carrosseriebouw Opdam een laadlengte in de bak gerealiseerd van 6 meter. Het eigen gewicht van 18 ton en een laadvermogen van ook 18 ton maken de wagens compleet voor de komende jaren."

Hout- en bouwmaterialen de Bedijking Mijdrecht en de Badhoevese Bouwmaterialenhandel zijn zelfstandige vestigingen die lid zijn van de inkooporganisatie Bouw-Partner-Groep (BPG)

Foto's

 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,901
Diesel1,531

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen