Transport Online - STE Transport neemt DAF XF530 FTM zwaar transport trekker in ontvangst

STE Transport neemt DAF XF530 FTM zwaar transport trekker in ontvangst

STE Transport neemt DAF XF530 FTM zwaar transport trekker in ontvangst
20-05-2020 09:41 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

NIEUWLEUSEN - DAF dealer Sent Waninge leverde recent een 4-assige zwaar transport trekker af aan STE Transport. STE Transport is specialist in zwaar en speciaal transport door heel Europa en daarbuiten. Sinds jaar en dag hebben ze ruime ervaring in het complete vervoerstraject van (overmaatse) ladingen, inclusief de transportvergunningen en transportbegeleiding. Ze bieden altijd de juiste oplossing voor een veilig en tijdig transport en eventuele montage van extra brede, hoge, zware en of lange lading.

De DAF XF FTM is een 8x4 trekker voorzien van de 530pk sterke Paccar MX-13-motor en TraXon automatische schakelende versnellingsbak. GINAF heeft de trekker dertig centimeter ingekort, hiermee is er een wielbasis ontstaan van 4,35m (as 1 tot hart tandem). De drie achterassen zijn naar voren gerold voor het inkorten. De voordelen hiervan zijn een betere benutting van de vooras en een kortere draaicirkel.

Voor een zo laag mogelijke schotelhoogte is de trekker uitgerust met 315/60 banden. De DAF is geschikt voor een totaalgewicht van 80 ton. Verder is de trekker voorzien van een kastenwand (SB Components) achter de cabine.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,311

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions