Transport Online - Nieuwe DAF CF 530 FAX Space Cab voor VCU Maritime

Nieuwe DAF CF 530 FAX Space Cab voor VCU Maritime

Nieuwe DAF CF 530 FAX Space Cab voor VCU Maritime
19-05-2020 12:28 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

URK - DAF dealer Sent Waninge heeft een bijzondere DAF CF 530 FAX Space Cab afgeleverd aan VCU Maritime. VCU Maritime (Visserij Coöperatie Urk) is gespecialiseerd in het leveren van totaal service zoals het optuigen van schepen, het leveren en installeren van staaldraden, kettingen, touwen en netwerk.

De DAF CF FAX 41,5 ton is een 8x2-bakwagenchassis geconfigureerd met wide spread tandemstel en met twee gestuurde voorassen en één gestuurde naloopas. Deze configuratie is ideaal voor transport van zware lasten in één rit op verharde wegen waarbij een maximale manoeuvreerbaarheid is vereist.

Het voertuig is een zogeheten LZV, deze mogen 25,25 meter lang zijn in plaats van 18,75 meter, en heeft dus een grotere laadvloer. Daarnaast is de wagen zeer licht gebouwd en mag hij meer gewicht vervoeren. Dit betekent dat de nieuwe auto 12 ton extra mee kan nemen ten opzichte van de bestaande wagens.

De auto is specifiek gebouwd voor de leden van de VCU die in het buitenland havenen, denk aan Frankrijk, België, Denemarken en Duitsland. Ten slotte kan de aanhanger door middel van een schuifsysteem verlengd worden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,660
Diesel1,323

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions