Clicky


Alternatief Eurovisiesongfestival met open armen ontvangen

Alternatief Eurovisiesongfestival met open armen ontvangen
16-05-2020 23:54 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Half bekend Nederland zat zaterdag op de bank om mee te kijken naar Eurovision: Shine A Light en de reacties waren na afloop uiterst positief. Presentatrice Chantal Janzen bedankte de kijkers in het Nederlands en Engels voor hun lieve reacties. "We hebben ons uiterste best gedaan, meer konden we niet doen", sloot ze af.

"Complimenten voor deze show! Ze hebben er echt wat van gemaakt! Hoogtepunt: Love Shine A Light door Rotterdams Philharmonisch Orkest", tweette Luuk Ikink. En Maurice Wijnen sloot na een avond livebloggen af met: "Lieve mensen, dank #eurovision voor een mooie avond en laten we hopen dat we volgend jaar dit allemaal weer samen beleven zoals het hoort!".

Jeangu Macrooy kijkt natuurlijk met veel plezier uit naar het Eurovisiesongfestival dat volgend jaar opnieuw in Rotterdam wordt gehouden. Hij laat zien volgers dan ook weten: "See you next year in Rotterdam!". Regerend kampioen Duncan Laurence meldde na afloop van zijn optreden van zijn nieuwe single Someone Else ook van zich horen. "Dit was MAGISCH. Ik voelde zo vele emoties in die 3,5 minuten. Ik hoop echt dat we een lichtje hebben kunnen schijnen in Europa en Australië."