Clicky

 
Transport Online - Nieuwe Schmitz Cargobull Multitemp koeloplegger voor BDK Logistics

Nieuwe Schmitz Cargobull Multitemp koeloplegger voor BDK Logistics

Nieuwe Schmitz Cargobull Multitemp koeloplegger voor BDK Logistics
14-05-2020 16:54 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WAPENVELD - Het wagenpark van BDK Logistics uit Wapenveld is afgelopen week uitgebreid met een nieuwe koeloplegger. Het gaat om drie assige koeloplegger in Multitemp uitvoering op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull. Daarnaast is deze bij Bouwheer Trailerservice voorzien van een D’Hollandia ondervouwbare laadklep.

BDK Logistics is in 1999 opgericht door Brenda & Wouter Daanen. Zij zijn begonnen met één vrachtwagen, en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met twaalf eigen vrachtwagens, allemaal in Euro 6 uitvoering en veertien eigen opleggers. Na de start in Heerde en tussenstop in Apeldoorn zijn ze nu gevestigd op het industrieterrein in Wapenveld. Vanuit hier worden alle zaken aangestuurd.

Het transportgebied van BDK Logistics BV is voornamelijk BeNeLux, Noord- en Oost Duitsland en Noord-Italië met voornamelijk hangendvlees, verse en diepgevroren producten en verse gekoelde kalfshuiden.

Vanuit deze bestemmingen nemen zij ook weer diverse goederen mee retour naar Nederland. Dit zijn uiteraard veel diepvries producten voor oa FROOZZOO. Maar ook andere gekoelde producten zoals groente en fruit en algemene (ongekoelde) palletgoederen.

Het wagenpark van BDK Logistics bestond uit 14 opleggers met vleeshangsysteem. Nu is er geïnvesteerd in een nieuwe Schmitz Cargobull koeloplegger met Carrier HE 19 Multitemp koelmotor en tussenschot om lading op twee verschillende temperaturen te vervoeren. Daarnaast is er voor de flexibiliteit van laden en lossen gekozen voor een d’Hollandia ondervouwbare laadklep. Hiermee wordt het dienstenpakket van BDK Logistics dus verder uitgebreid.

Deze oplegger is voorzien van klantbelettering van opdrachtgever Froozzoo. Froozzoo is specialist in het in- en verkopen van stocklots en restpartijen diepvries levensmiddelen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats