Clicky

 
Transport Online - Reizigers bekronen Schiphol als beste luchthaven in West-Europa

Reizigers bekronen Schiphol als beste luchthaven in West-Europa

Reizigers bekronen Schiphol als beste luchthaven in West-Europa
13-05-2020 16:58 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - Reizigers hebben Amsterdam Airport Schiphol als beste luchthaven in West-Europa verkozen tijdens de Skytrax World Airport Awards 2020. Daarnaast is Schiphol dit jaar op plek negen in de wereldranglijst geëindigd, dat is een stijging van vijf plekken ten opzichte van vorig jaar. Ook kreeg de luchthaven een derde plek in de categorie 70+ miljoen reizigers. De jury bestond uit reizigers met in totaal meer dan 100 nationaliteiten.

“Deze award is een geweldige erkenning voor Schiphol en de luchtvaartmaatschappijen, wetende dat er zo’n 550 luchthavens meedongen. We zijn ontzettend blij met en trots op het werk dat alle collega’s en partners dag in dag uit op de luchthaven doen, om reizigers een zorgeloze en inspirerende ervaring te bieden. Ook tijdens deze uitdagende tijden voor de luchtvaartsector blijven we er voor zorgen dat Schiphol de reiziger de gewenste beleving en kwaliteit blijft bieden die voldoet aan de verwachtingen", aldus Birgit Otto, Chief Operations Officer (COO) bij Amsterdam Airport Schiphol.

De Skytrax World Airport Awards worden gezien als een wereldwijde benchmark, die de kwaliteit van luchthavens volgens reizigers in kaart brengt. Reizigers werden gevraagd antwoord te geven op vragen die betrekking hadden op de kwaliteit van de luchthaven faciliteiten, processen en vriendelijkheid van personeel.

Afgelopen jaar heeft Schiphol stappen gezet en verbeteringen gerealiseerd onder andere op het gebied van hygiëne, wachtcomfort, aankomstproces en parkeren. Schiphol volgt innovaties altijd op de voet. De luchthaven wil ook de komende jaren blijven ontwikkelen op gebieden die de klantervaring rijker maken.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden