Clicky

 
Transport Online - Transavia houdt vliegtuigen week langer aan de grond

Transavia houdt vliegtuigen week langer aan de grond

Transavia houdt vliegtuigen week langer aan de grond
13-05-2020 15:48 | Coronavirus | auteur Redactie

SCHIPHOL - Transavia heeft besloten alle geplande vluchten tot en met 3 juni te annuleren. Eerder kondigde Transavia al aan de geplande vluchten tot en met 27 mei niet uit te voeren, deze periode wordt verlengd met een week.  Transavia ziet in een aantal landen een voorzichtige versoepeling van maatregelen en restricties. Daarnaast zijn er meer passagiers die de behoefte hebben om te vliegen, meldt de luchtvaartmaatschappij.

Transavia zal vanaf nu per week bekend maken welke routes op welke data weer voorzichtig worden opgestart en welke vluchten worden geannuleerd.  “We hebben gezocht naar een goede balans tussen de nodige flexibiliteit die deze situatie van ons vraagt én de wens van passagiers om weer te reizen. Zo weten onze passagiers uiterlijk twee weken voor vertrek of hun reis doorgaat en geven wij zoveel mogelijk mensen de kans om hun reis te maken”, zegt Marcel de Nooijer, CEO van Transavia. “We begrijpen dat er ook passagiers zijn die liever voor de langere termijn meer zekerheid willen. Hen bieden wij de mogelijkheid om het ticket zonder wijzigingskosten om te boeken naar een later moment.”  

Transavia ziet dat er belangstelling bij de klanten is om te reizen én er sprake is van een  geleidelijke versoepeling van beperkingen en restricties in  Nederland en inreisbepalingen van andere landen in Europa.  Marcel de Nooijer: “Hotels en restaurants gaan op beperkte schaal open en bezoeken aan vrienden en familie  om elkaar in het buitenland te ontmoeten, wordt weer vaker mogelijk. Langzaam en voorzichtig zetten wij nu de eerste stappen om dit weer mogelijk te maken en mensen samen te brengen. Het spreekt voor zich dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit heeft.”

Passagiers die in de periode tot en met 3 juni een vlucht hebben geboekt ontvangen hierover de komende dagen een mail waarin de annulering wordt aangekondigd. Zij ontvangen een voucher. Met dit voucher kan een vlucht worden gekozen voor een nieuwe datum en bestemming naar keuze tot en met oktober 2021. 

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats