Clicky

 
Transport Online - CBR beperkt aantal bezoekers op website wegens overbelasting

CBR beperkt aantal bezoekers op website wegens overbelasting

CBR beperkt aantal bezoekers op website wegens overbelasting
12-05-2020 23:32 | Overig | auteur ANP

RIJSWIJK - Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) beperkt noodgedwongen het aantal bezoekers op de eigen websites. Voor mensen die als gevolg van de coronamaatregelen hun examen misten, kan het daardoor langer duren om een nieuwe reservering te maken, meldt het CBR dinsdag.

Ruim 300.000 klanten misten als gevolg van het coronavirus een toets of een examen. Nu vorige week bekend is geworden dat examens weer worden hervat, proberen veel mensen een nieuwe afspraak in te plannen. Dit leidde echter afgelopen maandag tot een recordaantal van 130.000 bezoekers. Om overbelasting van de websites te voorkomen, laat het CBR minder mensen tegelijk op hun sites toe. "Deze maatregel blijft de komende periode van kracht", aldus de organisatie.

De situatie zorgt ervoor dat het langer kan duren voordat klanten een reservering kunnen maken, een gezondheidsverklaring kunnen indienen of een rijschool kunnen machtigen. Zo is het voorlopig allen mogelijk om voor de eerstkomende vier weken een examen in te plannen. Voor praktijkexamens voor beroepsvervoerders gelden andere afspraken. Opleiders zijn hierover geïnformeerd.

Het CBR hervat woensdag de theorie-examens, op 18 mei gevolgd door praktijkexamens.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions