Transport Online - Albert Verlinde kritisch over uitspraken 'door corona getroffen' BN'ers

Albert Verlinde kritisch over uitspraken 'door corona getroffen' BN'ers

Albert Verlinde kritisch over uitspraken 'door corona getroffen' BN'ers
12-05-2020 18:51 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Albert Verlinde deelt dinsdag in de podcast Een-tweetje met Yves van mediaondernemer Yves Gijrath zijn mening over de uitspraken die collega-BN'ers de afgelopen tijd hebben gedaan over de coronacrisis en hoe deze hen negatief heeft beïnvloed. "Het is gewoon dom. Punt."

De directeur van musicalbedrijf Stage Entertainment kan er met zijn pet niet bij waarom iemand als René Froger of Linda de Mol zich beklaagt over dat zij 'geraakt' zijn door de crisis terwijl veel andere mensen het veel zwaarder hebben. "Als je je niet realiseert dat je met al je luxe of met je voorspoed of met je tegenslag niets anders bent dan al die andere mensen, dat je vaak nog een enorme pré hebt omdat je over iets meer reserves beschikt, ja, dan is het gewoon dom, dan moet je je mond houden", aldus Albert.

Volgens Albert kunnen BN'ers zich dan ook het beste even niet zo prominent laten horen tijdens de crisis. "Slik je verlies, zwijg even. Je kunt ook niks goed doen nu, je kunt geen lied voor corona zingen", zegt hij lachend. "Het zijn gewoon andere tijden waarin we terecht zijn gekomen."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,667
Diesel1,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions