Transport Online - Broshuis hervat productie

Broshuis hervat productie

Broshuis hervat productie
12-05-2020 17:28 | Coronavirus | auteur Redactie

KAMPEN - Op dinsdag 2 juni zullen de fabrieken van Broshuis weer in productie gaan. Vorige week zijn de RIVM-maatregelen opnieuw versoepeld en zijn de fabrieken daar waar het kan Coronaproof.

Pieter-Bas Broshuis: “De regio Kampen was een zwaar getroffen gebied en we wilden hierom geen onnodige risico’s nemen. Veiligheid is echt onze hoogste prioriteit! We zijn met man en macht bezig om de fabriek veilig te krijgen en er zijn inmiddels weer voldoende (persoonlijke beschermings-) middelen om in de fabrieken te kunnen gebruiken als de anderhalvemeterafstand niet gehanteerd kan worden. Hierdoor kan iedereen zijn of haar werk veilig uitvoeren."

Daarnaast hebben de meeste internationale toeleveranciers afgelopen dagen hun productie weer opgestart en worden de onderdelen inmiddels weer mondjesmaat geleverd. Een trailer kent zo’n 1.000 componenten, maar wanneer één onderdeel niet kan worden geleverd, kan de trailer niet worden afgemaakt. Nu de toeleveranciers weer opstarten, is dit het teken voor Broshuis om de productie te kunnen hervatten.

"Door de inspanningen van de afgelopen weken kunnen we per 2 juni vrijwel op volle kracht starten. We zijn ons ervan bewust dat er opleggers later geleverd gaan worden door deze vervelende periode. We staan in nauw contact met onze klanten en zij hebben gelukkig ook begrip voor de situatie. Samen zijn we sterker."

"Vanaf 2 juni zullen wij dus ook weer bezoek ontvangen in Kampen. Dit zal uiteraard alleen mogelijk zijn als de veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen. We hebben het persoonlijke contact met onze klanten erg gemist. Daarom hopen we iedereen weer gauw te kunnen begroeten in Kampen. De afgelopen tijd was voor ons allemaal zwaar en we leven mee met de vele slachtoffers en hun familie. We hopen dat we deze periode gauw achter ons kunnen laten en we samen gaan bouwen aan een mooie en veilige toekomst."Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,617
Diesel1,294

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions