Transport Online - Nog drie repatriëringsschepen onderweg naar cruiseport Rotterdam

Nog drie repatriëringsschepen onderweg naar cruiseport Rotterdam

Nog drie repatriëringsschepen onderweg naar cruiseport Rotterdam
10-05-2020 18:44 | Cruises | auteur Redactie

ROTTERDAM - Deze week arriveren nog drie cruiseschepen aan de Holland Amerikade bij Cruiseport Rotterdam. Ze komen naar Rotterdam om bemanning van de Holland America Group te repatriëren. Daartoe behoren naast de Holland America Line ook de rederijen Seabourn en Princess.

Sky Princess arriveert op maandag 11 mei om 07:00 uur bij Cruiseport Rotterdam en vertrekt de volgende dag waarschijnlijk om 15:00 uur. Het schip heeft 100 bemanningsleden aan boord die moeten worden gerepatriëerd. Nog diezelfde dag arriveert de Nieuw Statendam om 17:00 uur. Dit schip vertrekt de volgende dag om 15:00 uur. Ook hier gaat het om de repatriëring van circa 100 bemanningsleden. Woensdag 13 mei arriveert om 17:00 uur Seabourn Ovation met zo’n 150 bemanningsleden aan boord. Dit schip vertrekt op 14 mei om 17:00 uur.

Al deze bemanningsleden zijn op weg naar huis. Ze worden na aankomst van het schip opgehaald en weggebracht naar een doorreis- of eindbestemming in georganiseerde volgorde. Dit gebeurt in overleg met de autoriteiten en conform de thans geldende stringente hygiëne maatregelen. De komst van deze schepen is door alle autoriteiten goedgekeurd. Alles gaat conform de huidige verscherpte regels van de RIVM.

“Havenbedrijf vindt het belangrijk dat bemanning kan repatriëren en verleent daar graag zijn medewerking aan”, aldus havenmeester René de Vries.

Foto's

  • J.Roeland
    NOVA CURA
  • J.Roeland
    ALFA-NERO
  • J.Roeland
    ANCOLIA


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,739
Diesel1,405

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions