Clicky

 
Transport Online - Temperatuur daalt zondagmiddag rap, code geel voor de kust

Temperatuur daalt zondagmiddag rap, code geel voor de kust

Temperatuur daalt zondagmiddag rap, code geel voor de kust
10-05-2020 09:56 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - Deze Moederdag begint op veel plaatsen droog met lokaal nog wat zonneschijn. De temperatuur stijgt eerst naar 16-22 graden aan het begin van de middag. Door een flink toenemende noorden- tot noordoostenwind duikt de temperatuur zondagmiddag behoorlijk snel een aantal graden omlaag, verwacht Weeronline. Het KNMI heeft voor later in de middag code geel uitgeroepen voor de westkustprovincies.

Langs de westkust en de Waddeneilanden ontstaan vanaf het einde van de middag zware windstoten, verwacht het KNMI. Ook maandag blijven die nog.

Aan het eind van de middag is het 8-10 graden in het noorden, 14-15 in het midden en nog 19 graden in het zuidoosten. De stevige noordenwind maakt het voor het gevoel kouder, stelt Weeronline. Vooral in het zuiden en oosten is kans op wat regen en in Limburg is kans op een onweersbui. Maandag blijft het ook fris. De rest van de week is het droog met flink wat zon.

Het mooie weer van zaterdag verleidde veel mensen er op uit te trekken. Dat leidde hier en daar tot teveel drukte en afgesloten winkelstraten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden